pühapäev, 18. oktoober 2009

Külalisteraamat

Lõin siia võimaluse, et igaüks kes tahab midagi öelda, saab seda siin teha. Eelkõige on oodatud sõna võtma need, kes on minuga stuudios pildistamas käinud. Ja seda ikka sellepärast, et minu pildid veelgi paremini välja tuleks.
PS! Kriitikat talun hästi:)
Kirjutada saad kommentaaridesse.

49 kommentaari:

  1. Käisime stuudiopildistamisel esimest korda ja mis ma oskan öelda,Maris on väga kannatlik ja hea huumori meelega inimene,isegi minu pere kapriisid suutis välja kannatada,ning varsti ka pildid käes eks siis räägin kuidas olid.Aitähh väga hea koostöö eest ja kõike kaunist sulle ja perele!

    VastaKustuta
  2. Suured tänud ilusate piltide eest. Oleme kõik tõsiselt rahul, kaalume juba järgmist bronni;). Aeg stuudios möödus nagu ikka kiirelt ja meeldivalt. Tuult tiibadesse!!!!

    VastaKustuta
  3. No mis ma oskan öelda suurepärane ülesvõte!Kõik rahul,mina ennekõike,kindlasti tuleme veel ja võib olla juba suurema seltskonnaga.Väga,väga rahulolev klient...

    VastaKustuta
  4. Maris on justkui võlur, suudab kõigist loomulikud ja superilusad pildid välja võluda.
    Tänu ilusatele piltidele meil nüüd väga ilus mälestus. Suur, suur aitähh sulle meie poolt!

    VastaKustuta
  5. Asja ja südamega asja kallal ja see paistab tehtud töödest välja ka. Jäime väga rahule, suured tänud. Jätka samas vaimus ja sind saadab kindlasti edu.

    VastaKustuta
  6. Maris on fantastiline fotograaf, ta suudab sessiooni jooksul mõelda sajale tuhandele pisiasjale ja samal ajal pildistada nii kaunid fotod, et võtab lihtsalt sõnatuks...
    Väga-väga suured tänud Sulle kaunite piltide eest. Need on meile parim mälestus terveks eluks!
    Kasvame natuke ja õpime kõndima, siis uuel aastal tuleme kindlasti jälle:)
    Edu Sulle!

    VastaKustuta
  7. Käisime poja ja tütrega stuudiopildistamisel esmakordselt. Marise positiivne suhtumine ja õige suunamine, pani lapsed rõõmuga pildistamisel osalema.
    Jõudu ja jaksu sulle selle tänuväärse hobiga tegelemiseks.

    VastaKustuta
  8. Maris on üks eriti hull naine ikka, suutis esimese viie minuti jooksul mu mehe ära ehmatada, kui palus tal pluus seljast võtta:)Muidugi ta ei teinud seda, hoopis mina koorisin ennast paljaks!See kõik oli nii super ja millised pildid veel,olen siiani ahastuses ja ei suuda arvuti juurest lahkuda.Super naine ikka oled, jätka samas vaimus ja kohtume kui beebi on sündinud,sest ka tema tahab ju seda imenaist näha!:)

    VastaKustuta
  9. Eglit ütles...
    Meie jaoks oli stuudios pildistamine esimeseks korraks. Tänan sind sinu positiivsuse ja rõõmsa meeleolu eest. Sinuga oli väga meeldiv koostööd teha ning nähes lõpuks pilte, siis oled suutnud ka nö. meie arust "mitte fotogeenilistest" inimestest väga ilusad pildid teha:)Ma lihtsalt ei oska nende seast valida ja olen siiani lummuses:) Super! Jätka samas vaimus. Meie täname!

    VastaKustuta
  10. Esimene fotostuudio külastus jättis üdini positiivse mulje ja mälestuseks imearmsad pildid meie perest! Maris, oled suurepärane fotograaf! Oled nagu päikesejänku - tohutult energiline, särtsakas ja armas!
    Soovime Sulle palju jaksu ja edu! Uute kohtumisteni! ;)

    VastaKustuta
  11. Meiegi jaoks oli stuudios pildistamas käia esimene ja uudne kogemus. Saime väga meeldiva kogemuse hubases ja vabas õhkkonnas. Sinuga koostöö tegemine, Maris, oli lihtne ja tore. Juba mõtleme uuele pildistamisele, seda siis juba kolmekesi. Piltidega jäime ka väga rahule. Üllatavalt kaunid inimesed oleme piltidel :))). Aitähh Sulle ja uute kohtumisteni!

    VastaKustuta
  12. Suured,suured tänud Marisele super ilusate piltide eest:) Meie püsimatust rüblikust on piltidel saanud imearms ingel;)Oleme väga rahul ja tuleme kindlasti tagasi.Edu sulle klõpsimisel!!!

    VastaKustuta
  13. Väga-väga rahul kõikide piltidega. Pildid tulid kõik superilusad! Suured tänud, kindlasti külastame tulevikus uuesti :)

    VastaKustuta
  14. Väga väga hea fotograaf, suutis panna mind tundma modellina. Piltidega olen väga rahul. Suured tänud, soovin sulle palju edu;)

    VastaKustuta
  15. Maris, aitäh ilusate piltide eest! Tore, et jõuluvana nii toreda kingituse tõi... Enne stuudiosse minekut oli küll kerge ärevus, kuidas kõik laabub, kuidas lastele tunniajane sessioon meeldib, kuidas nad vastu peavad, kui fotogeenilised vanemad on... :) Tulemuseks on aga terve ports vahvaid pilte. Aitäh ja edu sulle!

    VastaKustuta
  16. Suurimad tänud ilustae piltide eest. Maris on super fotograaf.Kindlasti soovitame teistelegi.

    VastaKustuta
  17. Mirlian ja Sofia
    Käisime pildistamas kui Sofia oli 21 päevane. Jäime piltidega ning stuudios oldud ajaga väga rahule. Maris on suurepärane fotograaf:)))

    VastaKustuta
  18. Suured tänud Sulle, Maris, fantastiliselt ilusate piltide ja sõbraliku juhendamise eest! Iga ajahetk on kordumatu ning meie perele on kaunis mälestus kaunitesse kaadritesse igaveseks jäädvustatud. Palju jõudu ning edu Sulle oma töös ning peatse kohtumiseni!

    VastaKustuta
  19. Stuudios pildistamise mõttele sain kinnitust, vaadates tütarde ja lapselapse fotoseeriaid, kus nad mõjusid tõeliste modellidena. Nüüd on endalgi asi tehtud ja olen väga rahul:)
    Poleks eales uskunud, et pooltund stuudios möödub kui linnulennul ja mäng lõpeb, nii nagu lapsepõlveski, just siis, kui on kõige lõbusam! Siit soovitus kõigile: võtke kindlasti tunnine sessioon. Ja usaldage Marist - ta oskab tõelise professionaalina igaühte näidata kõige kaunimast vaatenurgast:)

    VastaKustuta
  20. Triin& Lembit kõhubeebiga:)
    Meie käisime Marise juures pildistamas oma elu väga, väga tähtsat etappi- kõhubeebi kasvamist ja oleme väga rõõmsad, et otsustasime seda teha kuigi ega ma ennast viimastel nädalatel enam väga graatsiliselt ei tunne oma hiigelkõhuga aga Maris suutis meist sellegipoolest väga armsad fotod teha, mida on väga armas vaadata ja usun, et ka hetkel veel kõhus oleval preilil on tulevikus armas näha oma emmet-issit nii ilusatel piltidel:)
    Aitäh Sulle Maris, et meie hetke jäädvustasid ja palju päikest ja edu Sulle!:)
    Kindlasti kohtume tulevikus veel:)

    VastaKustuta
  21. Käisime koos perega pildistamas Marise juures, väga ilusad pildid tulid:) Otsus minna fotograafi juurde tuligi, et meil ei olnud peaaegu ühtegi korraliku perepilti. Igati tore ja rõõmsameelne fotograaf on Maris:)Suured tänud:)))

    VastaKustuta
  22. Monika ja Piret:

    Meie sattusime Marise juude pildistama läbi saatuse tahte, sest esialgu pidime asja läbi viima teise fotograafiga. JUMAL TÄNATUD, et asjad läksid nii nagu nad läksid, sest kohe stuudiosse jõudes tekkis tunne nagu oleks Marise näol tegemist vana sõbrannaga - nii vaba ja sõbralik oli õhkkond. Isegi meie muidu nii vagur Piret sai naeratama pandud:)Suurimad tänud Sulle ja kallistame kõvasti!

    VastaKustuta
  23. Maris on lihtsalt parim:) Hea seltskond, kiirelt mööduv aeg ning boonused superkaunid pildid! Soovitame soojalt kõigile, kel veel käimata!

    VastaKustuta
  24. No mis me oskame öelda. Suurepärane. Olime mõlemad esimest korda stuudios ja pabistasime väga. Aga Maris tegi olemise nii mõnusaks. Pildid said muidugi väga ilusad. Oleme VÄGA rahul. Teinekordki tuleme! Soovitame soojalt kõigile just seda fotograafi!
    Päikest!

    VastaKustuta
  25. Maris on väga hea suhtleja ja sõbralik inimene. Kohe kui stuudio uksest sisse astusime oli selline tunne nagu oleksime juba ammused tuttavad. Lisaks sellele on ta ainus fotograaf, keda mina tean, kes julgeb fotgrafeeritavate juukseid ja riideid "katsuda" :)Seetõttu ei pea hiljem pilte vaadades mõtlema, et no see juuksesalk oleks pidanud seal olema ja pluus on ühest küljest ikka väga kortsus. Tunnike stuudios möödus lennates ja lõbusalt. Aitäh Sulle meeldiva tunnikese ja kaunite ning mitmekesiste beebiootuse piltide eest. Olen kindel,et kohtume stuudios tulevikus veelgi :)

    VastaKustuta
  26. Ka mina, mu elukaaslane ja peaaegu aastane pojakene saime esimese fotosessiooni kogemuse Sinu juures ja jäime sellega väga rahule.Lapse pildistamiseks oled Sa super, sai nii palju ilusaid pilte, et ei oska kohe valikut tehagi.Ja soovitanud olen Sind juba nii mõnelegi:)
    Jõudu ja jaksu Sulle edaspidiseks, sest lapse lõbustamine ja samal ajal fotografeerimine on päris väsitav:)Aitäh Sulle kauni mälestuse eest!

    VastaKustuta
  27. See oli meie esimene fotosessioon üldse, nii perena kui ka eraldi :) Igal juhul jäime väga rahule!! Meie natsa üle aastast plikat on tõsiselt raske pildistada, ta on püsimatu, aga Maris suutis teha nii imelised pildid, et lausa lust vaadata :) Maris pakkus erinevaid ideid pildistamisel, ise ei pidanud üldse võimlema, et mida nüüd teha või kuidas seista :)Soovitame!!!

    VastaKustuta
  28. väga,väga lahe oli olla stuudios nii vapustava fotograafiga,Maris pakkus väga palju toredaid lahendusi ja kõik jäid väga rahule. supper! tuleme teinekordki:)

    VastaKustuta
  29. Meile kingiti katsikuteks 45 min. Marisega ja see oli hüper super lahe!!!!! Oleme järgmine aasta platsis ! :)

    VastaKustuta
  30. Super fotograaf.Oleme väga rahul.Tulevikus loodame Sinu juurde veel tulla:)

    VastaKustuta
  31. Tänan taas kord ilusate piltide eest. Töö kiire ja korralik. Ilmselt näeme varsti jälle kui mitte varem, siis aasta pärast kindlasti ;)

    VastaKustuta
  32. Käisime Marise juures perega pilte tegemas, meie pisipoja esimene fotosessioon. Väga meeldis see,et Maris on väga vahetu ja vaba suhtleja, muutes fotosessiooni väga meeldivaks ja pingevabaks. Vaatamata pisipoisi mitte just kõige paremale tujule saime väga palju ilusaid pilte mälestuseks. Samuti meeldis see, et Maris ütles kui midagi kusagilt vaja kohendada ning juhendas pildistamise ajal. Suured tänud mõnusa fotosessiooni ning meeldejäävate piltide eest!! Jõudu ja edu sulle:)

    VastaKustuta
  33. Maris on lihtsalt suurepärane. Tema pärast tasub Tallinnast Tartusse pildistama sõita. Edaspidi tuleme kindlasti alati sinu juurde oma elu tähtsamaid sündmusi jäädvustama.

    Liina ja Kristjan

    VastaKustuta
  34. Väga tore oli.Perega fotostuudios olime esimest korda,kuigi suuri poisse käsu peale naeratama panna oli raske aga siiski oli kõigil väga lõbus.Maris on vahva ja ka pildid on käes,mis kõigile meeldisid väga.Suured-suured tänud.

    VastaKustuta
  35. Järjekordselt jäime piltidega väga väga rahule. Pilte sai palju nii, et ei osanudki kohe millist võtta, millist jätta. SUPER LIHTSALT!!!!

    VastaKustuta
  36. Võitsin Jõululoosi :)
    Pean tunnistama, et pole kohe tükk-aega nii rõõmsameelset inimest kohanud!
    Väga supper oli, ma ise olin küll naq puunukk, keda Maris proovis väänata, aga mina olen piltidega väga väga rahul ;)))

    VastaKustuta
  37. Suured tänud, jäime fotodega rahule! Kohe näha, et südamega ollakse asja juures! Super!

    Diana&co

    VastaKustuta
  38. Ma usun, Maris, et seni, kui Sul jätkub rõõmu ja lusti, ei rauge rahvavood Su ukse taga. Aitäh taaskord toredate fotode eest! Hoia tuju ja tervist!

    VastaKustuta
  39. Meie käisime ka esimest korda pea aastase tirtsuga perepilte tegemas. Algselt oma mehele välja pakkudes, et lähme võtame tunnise sessiooni, siis vaadati mind imelikult, et oh, mis me seal tund ikka teeme, et 5 minutit ja kõik :) Aga lõpuks tundus, et tunnikesestki jäi väheseks. Mees oli väga rahul ja nautis pildistamist väga, et ei tahtnud pärast äragi minna :D
    Pildistamise tegi veelgi lõbusamaks ja nauditavamaks Marise lõbus ja elav iseloom. Pildid olid väga ilusad, kohe väga väga ilusad.
    Jäime kõigega väga rahule :)
    Aitäh, Maris!
    Ilusaid jõulupühi!

    VastaKustuta
  40. Oskuslikult - sõbralik professionaalne lähenemine lähenemine, - kenad pildid fotograafi abiga kui iseenesest, soe - abivalmis suhtumine! Soovitame julgesti!
    Täname ilusate piltide eest!
    Imelisi jõulupühi!
    Hannes & Liilia

    VastaKustuta
  41. Oleme ka varem perega fotograafe külastanud, kuid nii vahvad pildid kui Marise juures saime esmakordselt. Marise pildid elavad, neis on särtsu ja rõõmu. Ei oleks uskunud, et see tund stuudios nii kiirelt kaob. Ilusaid pilte tuli nii palju, et ei osanud lõpuks valida.
    Kindlasti külastame Sind veel kunagi.
    Aitäh Sulle, Maris!

    VastaKustuta
  42. Käisime ka esimest korda fotostuudios oma perega..kuigi laps oli ise väga väsinud ja jonnakas alguses, suutis Maris muuta teda väga energiliseks :) tõesti imetlusväärne on see,kuidas sa suudad lastega koostööd teha :) Pildid said väga ilusad, ning oleme kõik väga rahul (y) Järgmise korrani:)

    Suurimad tänud !

    VastaKustuta
  43. Üks tore laupäeva õhtupoolik sai veedetud Tartu stuudios. Olles eelnevalt Marise kodulehelt uurinud, et mida ja kuidas ennast ette valmistada ja kaasa võtta, oli meie koostöö fotograafiga lihtne ja hoogne. Usaldasime täielikult fotograafi ja tema ideid. Nii mõnigi poos oli natuke füüsiliselt keeruline, kuid Marise mõnusa hõike peale, et nii on hea ja nüüd naeratage, ununes häda ja valu kohe. Ent kogu see vaev tasus kuhjaga ära, sest pildid on väga ilusad. Seega sai higi ojadena valatud, aga tulemus on SUPER. Usaldage fotograafi, sest tema teab, mis annab kõige parema tulemuse.
    Lisaks failidele saab kaasa ka nüüd pildid paberkandjal. See on mõnus boonus. Saad pildid kätte ja saad kohe neid kõigile näidata. Arvutis on pildid toredad aga inimestele meeldib ilu ka katsuda.
    Jõudu ja jaksu Marisele ja mõnusate kohtumisteni.

    VastaKustuta
  44. Käisime lapse ja mehega pildistamas. Lapsest tulid kõik pildid 100% lahedad. Maris oskab kohe lastega kontakti leida. Kahju ainult, et failid saab kuni suuruseni A5 kaasa. Aga näiteks cd plaadi kujundus on väga vahva:)

    VastaKustuta
  45. Käisime Marise juures oma suure perega,kõik oli lihtsalt suurepärane ja temaga oli väga lõbus.
    Pildid on ilusad!!!

    VastaKustuta
  46. Käisime kaaslasega 1h fotosessioonil ja oskame selle kohta ainult positiivset öelda, saime suurepärase kogemuse ning tulemusega jäime igati rahule:) Maris on oma ala professionaal, tunneb oma tööd ja on hea suhtleja :)Soovitame soojalt!
    Aiäth ilusate piltide eest!
    Päikest :)

    VastaKustuta
  47. Maris on väga jutukas ja see tegi pildistamise väga lõbusaks ja pingevabaks. Mees siiani vahib taevasse ja ütleb: sina vaata sinna:))
    Mõnede piltide peal käte asetus jäi natuke häirima. Ei olnud väga loomulikud! Aga idee mille järgi läksime, sai tehtud. Aitäh!!!!

    VastaKustuta
  48. Käisime lapsega pildistamas esimest korda!Väga huvitav ja vahva oli,pildid on super ilusad!Tulen kindlasti veel,aga see kord juba koos mehega!!
    Suured suured tänud!!!

    VastaKustuta
  49. Ükskordki elus on mul olnud võimalus olla fotogeeniline :). Juu see fotogeenilisus siis ikka sõltub suuresti ka fotograafist! Maris tegi meile üli ilusad pulmapildid ja kahetsen väga, et ei lubanud kogu meie tähtsat päeva temal pildistada.
    Ja see ülevoolav rõõmsameelsus ja positiivsus.... kuidas sa küll jaksad Maris :)
    Aitäh Sulle! :)

    VastaKustuta